ZABITA EKİPLERİ FIRINLARDA HİJYEN VE GRAMAJ KONTROLÜNDE BULUNDU

ZABITA EKİPLERİ FIRINLARDA HİJYEN VE GRAMAJ KONTROLÜNDE BULUNDU

5 Aralık 2016

Sarıkaya Belediyesi Zabıta Amirliğinde görevli zabıtalar ilçemizde hizmet veren fırınlarda denetimlerde bulundular.

İlçemizde birçok fırın vatandaşlarımıza hizmet vermekte. Bu fırınların gerek hşjyen gerekse gramaj denetimleri belediyemiz zabıta ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Zabıta ekiplerimizde belirli aralıklarla fırınlarda denetimlerde bulunuyor ve halkımızın sağlığı için gerekli tedbirleri alarak daha steril bir ortamda üretim yapılması adına çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak belediye zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde ilçemizde hizmet veren fırınların tamamında ekmek gramaj ve hijyen kontrolleri yapılmış olup görülen eksiklikler işletme sahiplerine bildirilerek ivedilikle çözülmesi adına çalışmalar yapılmıştır. Ayrıca ekmeklerin gramajları da titizlikle ölçülerek denetimler tamamlanmıştır. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sarıkaya Belediyesi Zabıta Amiri Bilal Öztürk bu tip denetimlerin ilçemizde hizmet veren çeşitli işyerlerinde sürekli olarak yapıldığını ve vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı hizmet alması için gerekli tedbirlerin yasal prosedürler içerisinde alındığını belirtti.