Sarıkaya Belediyesi

YÜKSEKOKULDA SONA DOĞRU!

Geri

YÜKSEKOKULDA SONA DOĞRU!

23 Haziran 2020

Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Bozok Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Karadağ ile birlikte Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda devam eden çalışmaları incelediler.

Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunun su abonelik ve hat işlemleri tamamlandı. Ayrıca ekiplerimiz kanalizasyon bağlantısını bir an önce tamamlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

Yüksekokul yolunda da çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Şu an mevcut yolun genişletilmesi için çalışmalar devam ediyor. Devamında ise yol yapım  ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirilerek üniversitemizin yol ağı tamamlanmış olacak.

Bu çalışmaların yanında okul içerisinde deforme olan boya, sıva , alçı fayanslar da yine ekiplerimiz tarafından temizlenerek özverili bir çalışmayla yenileniyor. Bu çalışmaların devamında ise Bozok Üniversitesi ile işbirliği içerisinde okulun bahçesinde çevre düzenlemesi işlemi gerçekleştirilecek.