YOL ÇALIŞMALARINDA HEDEFE ADIM ADIM

YOL ÇALIŞMALARINDA HEDEFE ADIM ADIM

6 Eylül 2016

Sarıkaya Belediyesi tarafından ilçemizde ki yol çalışmalarında hedefimize adım adım yaklaşıyoruz.

İlçemizde Şekerpınar, Fatih, Kaplıca, Yenidoğan ve Battalgazi mahallelerinde gerçekleştirilen yol çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Son olarak Battalgazi mahallesinde özlem yapı kooperatifi karşısında yapılan çalışmalar hala kapsamlı bir şekilde genişletilerek devam ediyor.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel' e teşekkürlerini sundular. Başkan Açıkel' de yol çalışmaları ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada şunları belirtti ;" Sarıkaya' da sırayla planladığımız noktalarda yol yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Görevli personellerimiz de yapmış oldukları çalışmalar sırasında  burada yaşayan vatandaşlarımızın çalışmalardan dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamaması için uğraş veriyor bir an önce tamamlanması adına gerekeni yapıyorlar. Çözüm üreten bir belediyecilik anlayışı içerisinde büyük, küçük demeden çalışmalarımızı gerçekleştirirken, ilçemiz adına yeni projelerimizi de sırasıyla hayata geçiriyoruz." dedi.