ŞEKERPINAR MAHALLESİNDE PARKE TAŞLAR DİZİLİYOR

ŞEKERPINAR MAHALLESİNDE PARKE TAŞLAR DİZİLİYOR

17 Haziran 2016

İlçemiz Şekerpınar mahallesinde daha önce başlayan yol çalışmaları parke taşların dizilmesi ile başladı.
Hava şartlarının uygun olmaması sebebiyle daha önce sökülen yolda çalışmalar kısa süre önce tekrar başladı. Şekerpınar mahallesi Acıpınar sokaktaki yol çalışmalarında kilit parke taşlar hızla diziliyor. Yolun şu anda yarısı tamamlanmış durumda ve en kısa sürede tamamı bitirilerek vatandaşlarımızın kullanımına açılacak.
Yol çalışmalarında ayrıca Battalgazi mahallesinde başlayan yol çalışmaları da aralıksız olarak devam etmekte. Şu ana kadar ilçe genelinde yaklaşık 25.000 metrekare kilit parke taş ile yol yapılmış bulunmakta ve hava şartları da uygun olursa bu sayı 50.000 metrekareyi bulacak.