ŞEHİT YILMAZ GÜNDÜZ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

ŞEHİT YILMAZ GÜNDÜZ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

13 Temmuz 2016

Geçici görevle gittiği Hakkâri’ de içinde bulunduğu zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 10 Temmuz Pazar günü hayata gözlerini yuman Özel Harekât Polisi Yılmaz Gündüz son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

İlçemiz Barbaros İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törene ilçemizden ve civar yerleşim bölgelerinden yoğun bir katılım oldu. İkindi namazını müteakiben gerçekleştirilen törende gözyaşları adeta sel olup aktı. Burada kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin naaşı “şehitler ölmez vatan bölünmez” ve “ kahrolsun pkk” sloganları ile tören alanından Karşıyaka Mezarlığında ki şehitliğe doğru yola çıktı.

Aziz Şehidimizin defin işlemleri gerçekleştirildikten sonra Vali Kemal Yurtnaç tarafından Şehidimizin babası Tünay Gündüz’e Türk Bayrağı teslim edildi. Burada aileye taziye dilekleri sunuldu.