SARIKAYA' YI BİR HİZMETLE DAHA BULUŞTURMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

SARIKAYA' YI BİR HİZMETLE DAHA BULUŞTURMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

2 Şubat 2018

Sarıkaya'nın uzun zamandır beklediği doğalgaz ilçemizde yanmaya başladı. Kızılelma Şehitlik Anıtı önünde düzenlenen törenle ilçemizde ilk doğalgazı yaktık. Düzenlenen " Doğalgaz Açılış Törenine " Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Sürmeli Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, Siyasi Partilerin İlçe Temsilcileri, Belediye Meclis Üyelerimiz, Yerel ve Ulusal Basın Mensupları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende açılış konuşmalarını sırasıyla Sürmeli Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel ve Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç yaptılar. Açılış konuşmasının ardından kurban kesilerek protokol üyeleri meşaleler ile doğalgaza ilk ateşi verdiler. Programın devamında ise katılan herkese yemek ikramında bulunuldu.