Sarıkaya Belediyesi

Sarıkaya Yaz Konserleri

Geri

Sarıkaya Yaz Konserleri

7 Ağustos 2023
" Sarıkaya Yaz Konserleri " etkinliğimiz bu yaza damgasını vurdu.
Etkinlikler kapsamında ilk gün DJ performansının ardından Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin yıldızı, ilçemizin güçlü sesi hemşehrimiz Ramazan Bağgül sahne aldı. Zaman zaman duygulandıran zaman zaman coşturan performansıyla izleyenlerden tam not aldı. İlk gün etkinlikleri kapsamında daha sonra sahneye milyonların ilgiyle izlediği ve her gittiği yerde coşkuyla karşılanan ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir çıktı. Söylediği birbirinden güzel şarkılar ve sahne performansıyla izleyenleri adeta büyüleyen Tuğçe Kandemir iki saat boyunca izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.
" Sarıkaya Yaz Konserleri " etkinliğimizin ikinci gününde ise saat:20.30'da sahneye ülkemizin güçlü sesi, şarkıları ve yorumuyla gönüllerde taht kuran Ahmet Şafak çıktı. Alanı dolduran binlerce kişiyi coşturan 2 saatlik performansıyla büyük beğeni alan Ahmet Şafak en güzel şarkılarını Sarıkaya'lı hemşehrilerimiz için seslendirdi.
Etkinlikler boyunca herkesle yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel her iki gün de yapmış olduğu konuşmalarda konsere gelen vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek şükranlarını sundu.
Gerçekleştirilen konserler boyunca sunuculuk görevini üstlenen Yozgat Fm&Tv Moderatörü Sn. Cemil Üstüntaş'a ve performans sanatçısı Sn. Veli Sevinç'e, sahne ve organizasyon sorumlusu ve proje koordinatörü Sn. Çağatay Koçak ve ekibine bu anlamlı ve güzel etkinliğe kattıkları değer için ayrıca teşekkür eder başarılar dileriz.