Sarıkaya Belediyesi

SARIKAYA TURİZM STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA RAPORUNUN LANSMAN TOPLANTISI MEHMETOĞULLARI OTELDE YAPILDI

Geri

SARIKAYA TURİZM STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA RAPORUNUN LANSMAN TOPLANTISI MEHMETOĞULLARI OTELDE YAPILDI

16 Haziran 2016

Sarıkaya Belediyesi ve ORAN Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hazırlanan Sarıkaya Turizm Stratejisi ve Eylem Planı Çalışma Raporunun lansman toplantısı yoğun bir katılımla Mehmetoğulları Otelde yapıldı.
Toplantıya Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, TÜRSAB Üyeleri, ORAN Kalkınma Ajansı Yetkilileri, çok sayıda davetli ve işadamı katıldı.
Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde Sarıkaya Belediyesi öncülüğünde yapılan Sarıkaya Turizm Stratejisi ve Eylem Planı toplantısının ardından hazırlanan çalışma raporu burada hem kitaplar halinde hem de görsel olarak slayt şeklinde katılımcılara sunuldu. Toplantının ana teması ilçemizin turizm merkezi haline gelmesi için elimizde nelerin bulunduğu ve eksiklerimizin neler olduğuyla alakalı idi. Hazırlanan raporda ilçemizin güçlü yönleri, zayıf yönleri, fırsatları ve tehditleri göz önünde bulundurularak bunlara göre detaylı bir değerlendirme yapıldı. Toplantıya katılan herkesin neler yapılabileceği konusunda fikirlerini beyan etmeleri de toplantının daha verimli ve istenilen şekilde geçmesine olanak sağladı.
Toplantı sonunda Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel TÜRSAB üyelerini ve misafirleri Tarihi Roma Hamamına götürerek kazı alanını gezdirdi. Daha sonra Kaymakam Yasin Özcan’ da bu gruba katıldı ve burada bir süre sohbet ederek çay içtiler. Programın devamında ise Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ve toplantıya katılan misafirler Karayakup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan’ ı makamında ziyaret ettiler ve buradan da Terzili mahallesinde bulunan Eski Kilise (Şapel) ve Adem Ağa Konağını gezdiler.