“SARIKAYA MASAL GİBİ” ÖĞRENCİLERLE

“SARIKAYA MASAL GİBİ” ÖĞRENCİLERLE

4 Ekim 2016

Sarıkaya Belediyesi tarafından ilçemizin tanıtımı adına yapılan “Sarıkaya Masal Gibi” masal kitapları serisi öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Sarıkaya Belediyesi Kültür Yayınları “Sarıkaya Masal Gibi” masal kitapları serisi ilkokul 3. Sınıf öğrencilerine dağıtılmaya başlandı. Dağıtımın ilk gününde Kaymakam Yasin özcan ve Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’de kitap dağıtımına katıldılar. Şu anda sadece ilkokul 3. Sınıf öğrencilerine dağıtılan masal kitapları yarıyıl tatilinde de 2. Sınıf öğrencilerine dağıtılacak.

İlçemizin tanıtımı adına büyük önem taşıyan masal kitapları tanıtım toplantısı yapıldıktan sonra da ulusal basında yer alarak ülke genelinde ses getirmişti. Masal kitapları serimiz dağıtımın ilk gününde ilçe merkezinde dağıtıldı, devam eden günlerde de köy okullarına dağıtılacak.