SARIKAYA KENT KONSEYİ 4. OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

SARIKAYA KENT KONSEYİ 4. OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

30 Ocak 2018

Sarıkaya Kent Konseyi 4. Olağan Toplantısı Sarıkaya Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 30 Ocak Salı günü saat:14.00 da yapılan toplantıya Kent Konseyi Başkanı olarak Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, CHP İlçe Başkanı İzzet Yalçın, MHP İlçe Başkanı Abdullah Güngör, Özel İdare Müdürü Adnan Arslan, İlçe Müftüsü Emrah Kandemir ve ilçemizin mahalle muhtarları katıldılar. Toplantıda ilçemize yapılabilecek yenilikler, yapılan hizmetler, yapılacak hizmetler, sosyal ve kültürel anlamda yapılabilecek konular değerlendirildi. Yapılan görüşmeler sonucunda alınan tavsiye niteliğindeki kararları ilgili kurumlara iletmek üzere kara alındı. Toplantıda ayrıca daha önce çeşitli kurumlara iletilen tavsiye niteliğindeki kararların sonuçları ve gelen cevaplar konsey üyeleri ile paylaşıldı.