Sarıkaya Belediyesi

SARIKAYA CANLI HAYVAN PAZARINDA KURBAN BEREKETİ

Geri

SARIKAYA CANLI HAYVAN PAZARINDA KURBAN BEREKETİ

7 Eylül 2016

  Sarıkaya Belediyesi canlı hayvan pazarında yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle gözle görülür bir hareketlilik yaşanmaya başladı.

                Kurban Bayramına günler kala kurbanlık satışları da hız kazanmaya başladı. İlçemizde kurbanlık satışlarının adresi ise Sarıkaya Belediyesi canlı Hayvan Pazarı. Burada hem kurbanlık almak isteyen vatandaşlarımız hem de kurbanlık satışı yapan vatandaşlarımız sabahın erken saatlerinde pazara gelerek burada alış verişlerini gerçekleştiriyorlar. Pazarda kurbanlık fiyatları ise küçükbaş kurbanlıklarda 500 lira ile 1000 lira arasında değişiyor, büyükbaş kurbanlıklar ise 4500 lira 10000 lira arasında seyrediyor.

                Kurbanlık satışlarının ilçemiz hayvan pazarında olmasından vatandaşlar da gayet memnunlar ve aracı olmayıp ilçe dışına gitme imkanı olmayan vatandaşlarımız özellikle burada pazarı gezerek kurbanlıklarını alıyorlar. Canlı hayvan pazarı içerisinde ayrıca Sarıkaya Belediyesi personelimiz sabahın erken saatlerinde giderek burada gelen esnaf ve vatandaşlarımız için çay ve poğaça ikramında bulunuyorlar.

                Bütün esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı satışlar diliyor tüm hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramını şimdiden kutluyoruz.