Sarıkaya Belediyesi

SARIKAYA BELEDİYESPOR' UN YENİ FORMALARI SES TURİZM'DEN

Geri

SARIKAYA BELEDİYESPOR' UN YENİ FORMALARI SES TURİZM'DEN

16 Haziran 2016

Sarıkaya Ses Turizm işletmecisi ilçemizin genç işadamlarından Serkan Acır Sarıkaya Belediye Spor’ un yeni sezonda giyeceği formalara sponsor olarak, spora büyük bir katkıda bulundu. Serkan Acır, ayrıca Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’e adının yazılı olduğu ve Yozgat’ın plaka kodu olan “66” numaralı Sarıkaya Belediye Spor forması hediye etti.
Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada, Serkan Acır’ a sponsorluğundan dolayı, takıma ve spora olan desteklerinden ötürü can-ı gönülden teşekkür ettiğini belirtti. Acır’ ın örnek bir iş adamı olduğunu ve diğer esnaflara da bu uygulaması ile örnek alınması gerekliliğini ifade eden Başkan Açıkel, şunları kaydetti: “İlçemizin genç iş adamlarından Serkan Acır’ a takımımıza yapmış olduğu ve şahsıma hediye etmiş olduğu formadan dolayı teşekkürlerimi bir kez daha dile getirmek istiyorum. İlçemizde spor faaliyetleri büyük bir önem arz etmektedir. Takımımızın böyle desteklere ihtiyacı var. Diğer esnaf arkadaşlarımıza da bunun örnek olmasını diliyorum.”
Serkan Acır da, Sarıkaya Belediye Spor’ un Sarıkaya’nın takımı olduğunu, herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Sarıkaya Belediye Spor’ un ve Sarıkaya Belediyesi’nin Ses Turizm olarak her zaman yanında olduklarını aktaran Acır, desteklerinin de devam edeceğini anlattı. Serkan Acır açıklamasının devamında şunları belirtti; “Sarıkaya’da gençlerimiz takımımızda top koşturuyor ve ilçemizi dışarıda temsil ediyor. Biz de, onlara forma yaptırarak destek olmak istedik. Takımımıza bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir. Diğer esnaf arkadaşlarımız da takımımıza destek olurlarsa inanıyorum ki takımımız çok iyi yerlere gelecektir. Ben şimdiden takımımızın antrenörü Cengiz Güçlüer kardeşim başta olmak üzere, tüm futbolcu kardeşlerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah şampiyonluğu da elde ederler” dedi.
Sarıkaya Belediyesi olarak takımımıza verdikleri desteklerden Serkan Acır’ a teşekkür ederiz.