Sarıkaya Belediyesi

SARIKAYA BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

Geri

SARIKAYA BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

9 Mart 2017

   Bu yıl da Sarıkaya Belediyesi tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sarı Zeybek Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşti.

                Katılımın yoğun olduğu programın başında Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’de kısa bir konuşma yaptı. Başkan Açıkel yapmış olduğu konuşmada öncelikle bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Daha sonra Başkan Açıkel Sarıkaya Belediyesi’nin kadınları yönelik olarak yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti ve programın gerçekleştiği bina içerisinde yer alan kadınlara özel olarak yapılan spor salonu ve hanımlar lokali hakkında programa katılan kadınlara bilgi verdi. Ayrıca Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ilçemizin çeşitli noktalarına otobüs durakları yapıldığını belirterek bu duraklardan yakında ulaşım hizmetlerinin başlayacağını belirtti.

                Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’in konuşmasının ardından sahneye Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçısı ilçemiz halkınında yakından tanıdığı İpek Merve Tahancı sahne alarak kulakların pasını sildi. Düzenlenen program yaklaşık olarak iki saat sürdü.