Sarıkaya Belediyesi

SARIKAYA BELEDİYESİ TAEKWONDO KULÜBÜNDE KUŞAK SINAVI YAPILDI

Geri

SARIKAYA BELEDİYESİ TAEKWONDO KULÜBÜNDE KUŞAK SINAVI YAPILDI

16 Haziran 2016

Sarıkaya Belediyesi Taekwondo Spor kulübü tarafından her yılın belirli aylarında düzenlenen kuşak sınavı 16 Mayıs Pazartesi günü Belediye Spor Salonunda komisyon huzurunda yapıldı.
İl, Bölge ve ülke genelinde yaptıkları derecelerle ilçemizi en iyi şekilde temsil eden taekwondo kulübünün yapmış olduğu kuşak sınavına Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Taekwondo İl Temsilcisi Şevket Timuray, Sorgun Zinde Gençlik Taekwondo Antrenörü Ahmet Turan Dinçer, Sarıkaya Belediyesi Taekwondo Antrenörü Murat Açıkgöz, sporcular ve sporcu velileri katıldılar.
Kuşak sınavları Taekwondo Federasyonu talimatlarına göre yılda üç kez Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında yapılmaktadır. Kuşak sınavına katılan sporcuların kuşak terfii için gösterdikleri gayret ise görülmeye değerdi. Özellikle küçük yaş grubunda ki sporcuların hareketleri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
Sarıkaya Belediyesi Taekwondo Antrenörü Murat Açıkgöz yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi ;” bugün bizleri burada yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel’ e, Şevket Timuray, Ahmet Turan Dinçer’e ve çok kıymetli sporcu velilerimize teşekkür ederim. İnşallah 28 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında Marmaris’ te yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek 6 sporcumuza da bu yolda başarılar dilerim.” Dedi.
Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’ de yaptığı konuşmada tüm sporcuları tebrik ederek özellikle Türkiye Şampiyonasına katılacak olan sporculardan derece beklediğini ve her zaman destekçileri olarak yanlarında bulunduğunu belirtti. Daha sonra tüm sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Açıkel salondan ayrıldı.
Tüm sporcularımızı tebrik ederken Marmaris’ te yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılacak olan genç sporcularımıza da canı gönülden başarılar diliyoruz.