SARIKAYA BELEDİYESİ PARK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SARIKAYA BELEDİYESİ PARK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

19 Temmuz 2016

İlçemiz Kazım Karabekir mahallesinde yapımı devam eden aile dinlenme yeri ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar çerçevesinde son olarak park içerisinde satış bölümü yapımında sona gelindi. Ayrıca parkın tam ortasında yer alan süs havuzunun da betonu atılarak sadece ince işçiliğinin yapımı kaldı. Park yapımında en son olarak çevre düzenlemesi yapılarak kalan eksikliklerin giderilmesiyle park hizmete açılacaktır.

Sarıkaya Devlet Hastanesi yanında bulunan çocuk oyun parkının içerisine tamamı belediye personelimiz tarafından yapılan altı adet kamelyanın montajı yapılarak oyun parkı alanı içerisinde ayrıca aile dinlenme yeri oluşturulmuştur. Aynı zamanda çevre düzenlemeleri de yapılmaya başlanmış ve en kısa sürede tamamlanacak şekilde çalışmalar devam etmektedir.