SARIKAYA BELEDİYESİ BU YILDA KURBANLIK YARDIMLARINA DEVAM ETTİ

SARIKAYA BELEDİYESİ BU YILDA KURBANLIK YARDIMLARINA DEVAM ETTİ

15 Eylül 2016

Sarıkaya Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen ihtiyaç sahibi ailelere kurbanlık yardımı bu yılda devam etti.

Üç yıldır devam eden ihtiyaç sahibi ailelere kurbanlık yardımı dağıtımı bu yılda Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel'in girişimleri ve koordinesi ile devam ettirildi. Başkan Açıkel'in yurtdışı ziyaretleri sırasında görüşmelerini yaparak gurbette yaşayan hemşerilerimizin kurbanlarını ilçemizde kesmeleri için yaptığı girişimler sonucunda bu yılda kurbanlıklar Sarıkaya Belediyesi Mezbahanesinde kesilerek dağıtımları yapıldı. Avusturya ve Fransa Türk Federasyonları ve Ülkü Ocakları tarafından ulaştırılan yardımlar neticesinde kurbanlıklar alınarak 150 ihtiyaç sahibi aileye sağ elin verdiğini sol el görmeyecek düsturu ile kimseyi rencide etmeden dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel'de yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; " Yurtdışı ziyaretlerimiz kapsamında yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bu yılda gurbetçi vatandaşlarımızın kurbanlarını ilçemizde keserek ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırdık. Yurt dışından kurbanlık gönderen bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz, Yüce Allah yapmış oldukları hayırlarını kabul etsin." dedi.