Sarıkaya Belediyesi

RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Geri

RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

10 Nisan 2024

Sarıkaya Belediye Başkanımız Osman Gözan Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve bayramlaşma programlarına katıldı.

                Belediye Başkanımız Osman Gözan günün ilk ziyaretini Sarıkaya Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri Demir, kurum amirleri ve şehit aileleri ile birlikte Karşıyaka Mezarlığı’nda yer alan şehitliğe gerçekleştirdi. Burada şehitlerimizin kabirlerinin ziyareti ve okunan duaların ardından Belediye Başkanımız ve beraberindekiler Sarıkaya Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler burada gerçekleşen bayramlaşma programına katıldılar.

                Devamında Sarıkaya Belediyesi Mümtaz Gözan Emekliler Lokali’nde Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen resmi bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanım Sn. Osman Gözan, burada Ak Parti Yozgat Milletvekili Sn. Abdülkadir Akgül ve ilçe protokolünün de katılımıyla vatandaşlarla bayramlaştılar ve hemşehrilerimizin bayramlarını kutladılar. Programın devamında ise Belediye Başkanımız Osman Gözan ve Kaymakam Sn. Ahmet Nuri Demir birlikte ilçemizde vazifesi başında bulunan sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, Sarıkaya Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sarıkaya Belediyesi İtfaiye Amirliği’ni ziyaret ederek burada bulunan personel ve vatandaşlarla bayramlaştılar.

                Belediye Başkanım Sn. Osman Gözan ve Kaymakam Sn. Ahmet Nuri Demir bayramlaşma programlarının devamında ise 1992 yılında Şırnak ili Gülyazı kırsalında terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada Şehit olan Hasan Basri Kayaaltı’nın vefat eden annesi Fatma Kayaaltı’nın Azapbaşlı köyünde gerçekleşen cenaze törenine katılım sağlayıp ailesine taziyelerini ileterek sabırlar dilediler.

                Belediye Başkanı Sn. Osman Gözan ve Kaymakam Sn. Ahmet Nuri Demir sırasıyla ilçemizde ikamet Şehit Mustafa Kemal Devrilmez’in ailesini evlerinde ziyaret ederek Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladılar ve günün anlamına binaen şehidimizin hatıra defterine duygularını yazarak aziz hatıralarını incelediler. Devamında ise ilçemize bağlı Tepedoğan köyünde yaşayan ve geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Gazi Alper Gözan’a hem taziye hem de bayram ziyaretinde bulundular.