Sarıkaya Belediyesi

RAMAZAN BAYRAMI İLÇEMİZDE HEP BİRLİKTE KUTLANDI

Geri

RAMAZAN BAYRAMI İLÇEMİZDE HEP BİRLİKTE KUTLANDI

27 Haziran 2017

İlçemizde resmi bayram kutlaması Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Grnzn. Komutanı J.Yzb. Adem Yeleğen, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti. Ramazan Bayramı bayramlaşma programı Sarıkaya Belediyesi Sarı Zeybek Kültür Merkezi Şehit Mustafa Kemal Devrilmez salonunda yapıldı.

Düzenlenen programda Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi “ Bayramlar kırgınlıkların dargınlıkların küslüklerin yok olduğu ayrılıkların giderildiği birlik ve beraberliğin dayanışmanın artırıldığı günlerdir. Hepinizin sevdikleriniz ile yakılarınızla sağ salim bir bayram geçirmenizi diliyorum. Düzenlemiş olduğumuz bu bayramlaşma programına teşriflerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimiz sunuyorum. Bu arada yaklaşık 4 yıldır ilçemizde Garnizon Komutanlığı görevini başarıyla yürüten J. Yzb. Adem Yeleğen beyinde tayini çıkmış bulunmakta. Birlikte görev yaptığımız süre içerisinde kendisinden çok memnun kaldık. Hem Garnizon Komutanı olarak hem de bir arkadaş olarak çok kıymetli bir insanı ilçemizden uğurluyoruz. Kendisine ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimiz sunuyor, bundan sonraki görev yerinde ve yaşamında başarı ve mutluluklar diliyorum .” Dedi.

 

Sonrasında söz alan Garnizon Komutanı J. Yzb. Adem Yeleğen “ Yaklaşık dört yıl önce Sarıkaya’ya tayinim çıktığında, neyle karşılaşacağımızı nasıl bir hayat süreceğimizi bilmiyorduk.  Ben burada bu kadar mutlu olacağımı hiç tahmin etmemiştim. Sarıkaya ilçesini çok sevdim, buradan ayrılmanın kolay olmayacağını biliyorum. Siz değerli Sarıkayalılara artık hemşerilerim diye hitap etmek istiyorum çünkü bende artık kendimi bir Sarıkayalı olarak görüyorum ve burada olmaktan, burada görev yapmaktan büyük memnuniyet duydum. İlçe halkı ve ilçe protokolünden çok memnun kaldım, güzel dostluklar kurdum, Sarıkaya bende her zaman özel bir yere sahip olacak herkese saygılar sunarak bayramınızı kutluyorum." Dedi.

Düzenlenen bayramlaşma programında son olarak Kaymakam Yasin Özcan bir konuşma yaparak şunları söyledi. “ Değerli Sarıkayalılar değerli protokol üyeleri hepinizin milletçe birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz Ramazan bayramınızı kutluyorum. Ramazan yılda bir defa gelen ve kendisini güler yüzle karşıladığımız ve hüzünle uğurladığımız bir ay. Bu ayın bize bıraktığı emanetleri yardımlaşma duygusu, sabır ve birbirimize hoşgörü gibi duyguları tüm ülkeye tüm yıla yayarak devam etmesini sizlerden rica ediyorum.  Bu yardımlaşma duygusunu ve maneviyat duygusunu inşallah bundan sonraki aylarda da aynı şekilde devam ettirelim. Ramazan bayramı sevincini yaşarken birde hüznümüz var Elazığ iline tayini çıkan Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Adem Yeleğen'i bugün buradan yeni görev yerine uğurlayacağız. Kendisiyle beraber çalıştığımız dönemde son derece memnunduk her türlü idari işleri hakkı ve hukukiyle yerine getirdi. İnşallah gittiği yerde de ailesiyle beraber mutlu ve müreffeh bir şekilde yaşar. Yolu ve bahtı açık olsun.  Bu vesileyle tekrar hepinize hayırlı bayramlar diliyor saygılar sunuyorum.” Dedi.