ORTAYA KARIŞIK TİYATRO GÖSTERİSİNE BÜYÜK İLGİ

ORTAYA KARIŞIK TİYATRO GÖSTERİSİNE BÜYÜK İLGİ

15 Ocak 2018

Sarıkaya Belediyesi tarafından organize edilen ve Yozgat Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Burak Öngel tarafından yazılan ve yönetilen "Ortaya Karışık" isimli tiyatro gösterisi 13 Ocak Cumartesi günü Sarızeybek Kültür Merkezi Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro salonunda Sarıkayalı tiyatro severler ile buluştu. Sarıkaya halkının yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisi yaklaşık bir saat sürdü ve izleyenlerden tam not aldı. Tiyatro gösterisi sonunda hikayenin yazarı ve yönetmeni olan Burak Öngel yaptığı konuşmada gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Sarıkaya halkına teşekkürlerini sundu. Ayrıca Öngel konuşmasında bu zamana kadar Yozgat genelinde çıktıkları en güzel sahnenin burada olduğunu kaydederek yapılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı olmak üzere herkesi tebrik etti. Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel ise yaptığı konuşmada sahneledikleri başarılı oyundan dolayı bütün oyuncaları kutlayarak ilçemizde bu tür organizasyonların artık sürekli yapılacağının müjdesini verdi.