KAZIM KARABEKİR PARKI GÖZ DOLDURUYOR

KAZIM KARABEKİR PARKI GÖZ DOLDURUYOR

6 Eylül 2016

Kazım Karabekir mahallesinde çalışmalarına bahar aylarında başladığımız içerisinde aile dinlenme yeri ve çocuk oyun parkı bulunan Kazım Karabekir mahallesi parkı çalışmaların sona gelmesiyle göz dolduruyor.

Çalışmalar kapsamında yapılan kamelyalar, süs havuzu ve çim ekimi çalışmaları tamamlandı. Ayrıca park içerisinde çevre düzenleme çalışmaları da tamamlanmak üzere. Park içerisinde yer alan kafeteryanın da dış kısmı tamamlanmış vaziyette. İç kısmında ki çalışmalar ise devam ediyor ve kısa sürede tamamlanacak vaziyette.

Park içerisinde ki küçük çaplı çalışmaların tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin ve hemşerilerimizin hizmetine açılacak. Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel' de parkta günlük olarak incelemelerde bulunuyor ve zaman zaman da çalışmalara eşlik ediyor.