HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH !!!

HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH !!!

31 Mart 2021

Belediye Başkanımız Av.Ömer Açıkel ilçemize yapımı planlanan okul ile ilgili bir paylaşımda bulundu; "İlçemize içinde açık ve kapalı spor salonu da ihtiva edecek 24 derslikli nitelikli bir lise binası yapımı konusunda hayırsever Avukat Mehmet Altun büyüğümüz ile son noktayı koyduk. Okulun yeri, içeriği, niteliği ve yapımı usulü hakkında değerli fikirlerini aldık. Önce kendisine ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu konuda sürekli desteklerini gördüğümüz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özhaseki Bakanımıza, MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Başkanıma, Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’a, Milletvekillerimiz Sayın Yusuf Başer ve Sayın Ethem Sedef’e, Karayakup Belediye Başkanım Sayın Dursel Erdoğan’a , Kaymakamımız Sayın Selami Işık’a, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Bülent Doğan ve yönetimine, MHP İlçe Başkanımız Sayın Alparslan Erbek ve yönetimine , Milli Eğitim İlçe Müdürümüz ve Şube Müdürlerimize teşekkür ediyorum."