GERİ DÖNÜŞÜMDE YENİ DÖNEM

GERİ DÖNÜŞÜMDE YENİ DÖNEM

22 Mart 2021

Sarıkaya Belediyesi'nden geri dönüşüm atağı. Geri dönüşümde ilçe olarak yeni bir döneme giriyoruz. Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel konuyla ilgili olarak yayınladığı mesajda şunları belirtti; "Kıymetli Sarıkayalı hemşehrilerim. İlçemizde yeni bir projeye daha adım attık. Proje kapsamında evlerinizde ve işyerlerinizde size verilen kişiye özel tanımlanmış barkodlu atık toplama poşetleri içerisinde biriktireceğiniz kağıt, karton, plastik ve türevi atıklarınızı yine sizlere verilen kişiye özel akıllı anahtarlarınız yardımı ile dilediğiniz akıllı atık toplama kutusuna bırakabilirsiniz. Öncelikle kişiye özel akıllı anahtarınız yardımıyla atık kutusunun kapağını açarak, atık poşetinizi hazneye yerleştirip cihaz üzerinde yer alan el simgesine elinizi göstererek işlemi tamamlıyorsunuz. Akıllı kutuya getirmiş olduğunuz atık miktarınca puan kazanıyorsunuz ve bu puanlar su faturanıza eksi bakiye olarak yansıtılıyor."

İlçemiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.