Sarıkaya Belediyesi

FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON OSMANLI HALI SAHA OLDU

Geri

FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON OSMANLI HALI SAHA OLDU

16 Haziran 2016

Sarıkaya Belediyesi tarafından organize edilen ve yaklaşık 1,5 aydır devam eden futbol turnuvasında şampiyon Osmanlı Halı Saha takımı oldu.
Sarıkaya Belediyespor teknik direktörü Cengiz Güçlüer tarafından organizasyonu yürütülen ve herkesin büyük ilgi gösterdiği turnuvada 5 Haziran Pazar günü final maçı oynandı. Final maçında Ses Turizm takımı ile Osmanlı Halı Saha takımı karşılaştılar. Güzel bir mücadeleye sahne olan maçta gülen taraf Osmanlı Halı Saha takımı oldu. Maç sonunda birbirlerini tebrik eden iki takım oyuncuları daha sonra kupa ve madalyalarını almak üzere tribünlere geldiler. Burada turnuvanın en centilmen takımları olan Akkayalar Mobilya ve Sarıkaya Belediyesi Genç takımına centilmenlik kupaları takdim edildi. Daha sonra turnuvada üçüncü olan Anadoluspora kupaları takdim edildi. Devamında ise turnuvada ikinci olan Ses Turizm Takımı ve Şampiyon olan Osmanlı Halı Saha takımları madalya ve kupalarını aldılar. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Halil Yıldız tarafından turnuva boyunca hakemlik yapan Ecz. Şakir Açıkgöz’ e plaket takdim yapıldı ve teşekkür edildi ve turnuvada gol kralı olan Beytullah Ersoy’ a da ödülü de Ses Turizm takımının sponsoru olan işadamı Serkan Acır tarafından verildi.
Ödül törenin ardından takımlar toplu halde fotoğraflar çekinerek başarılarını kutladılar. Turnuva boyunca emek veren herkese ve turnuvaya katılarak organizasyona renk ve heyecan katan bütün sporsever takımlara teşekkür ederiz. Ayrıca ilçe halkının spora olan ilgisine kayıtsız kalmayarak takımlara sponsor olan bütün esnaf ve işadamlarını da tebrik ederiz.