EMEKLİLER LOKALİ VE ÇAY BAHÇESİ YAPIMI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

EMEKLİLER LOKALİ VE ÇAY BAHÇESİ YAPIMI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

6 Aralık 2016

İlçemizde eksikliği olan bir hizmet daha çok yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak.

Daha önceleri yapılmış olan ve bir süredir atıl vaziyette bulunan çocuk parkı Sarıkaya Belediyesi tarafından hazırlanan projelerle yeniden hayat buluyor. Öncelikli olarak park alanının bir kısmında Kızılelma Şehitlik Anıtı yapımı için çalışmalara başlanmıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde anıtın büyük bir bölümü tamamlanmış vaziyette. Parkın kalan kısmına ise ilçe merkezinde olması sebebiyle Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’ in talimatıyla Emekliler Lokali ve Çay Bahçesi yapımına başlandı. Çalışmalar geçtiğimiz hafta başladı ve öncelikle bu alana perde beton atılarak Şehitlik Anıtı kısmından ayrıldı ve toprakla dolgu yapılarak yol hizasına kadar yükseltildi. Hava şartları elverişli olduğu müddetçe çalışmalar devam edecek bu sosyal alan planlanan süre içerisinde halkımızın hizmetine açılacaktır. Şimdiden ilçemiz için hayırlı olmasını dileriz.