DEMOKRASİ NÖBETİNDE İLAHİ DİNLETİSİ VE SEMAZEN

DEMOKRASİ NÖBETİNDE İLAHİ DİNLETİSİ VE SEMAZEN

2 Ağustos 2016

Sarıkaya'da halk darbe girişimine tepkilerini sürdürmeye devam ediyor. Hükümet Konağı bahçesinde 15 Temmuz akşamından bugüne hergün aralıksız devam eden Demokrasi Nöbetine büyük ilgi gösteren Sarıkaya halkı dün akşamda ilahi dinletisi ile nöbete devam etti.

Sarıkaya Belediyesi tarafından organize edilen ilahi ve semazen gösterisinin yer aldığı gecede halk ellerinde Türk Bayrakları ile ilahilere eşlik ederek program sonuna nöbete devam ettiler. Programın sonun Kaymakam Yasin Özcan, Garnizon Komutanı Adem Yeleğen, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ve protokol üyeleri vatandaşlarla birlikte oturarak sohbet ettiler.

Bugünde (02.08.2016 Salı) yine Sarıkaya Belediyesi organizasyonu ile Mehteran takımı ilçemizde bir dinleti sunacaktır. Hükümet Konağı bahçesinde saat:21:00' da başlayacak olan programa tüm halkımız davetlidir.