ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLERE BAŞKAN AÇIKEL' DEN ÖDÜL

ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLERE BAŞKAN AÇIKEL' DEN ÖDÜL

16 Haziran 2016

Başkan Açıkel 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında En Çok Kitap Okuyan Öğrencileri Ödüllendirdi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel tarafından İlçe Halk Kütüphanesinden 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı içinde en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Arasında tablet, futbol topu, ayakkabı ve çanta gibi hediyelerin bulunduğu ödülleri Başkan Açıkel tek tek öğrencilerin ismini okuyarak takdim etti. Hediye edilen tabletler Belediyemiz tarafından diğer hediyeler ise ilçemiz esnaflarından Ülfet Kırtasiye, Esmer Kırtasiye, Ayakkabı Pazarı ve Şahin GSM tarafından tedarik edildi.
Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, hediyeleri de öğrencilerimizle buluşturan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.