BAŞKAN AÇIKEL’DEN TEOG’DA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE AKŞAM YEMEĞİ

BAŞKAN AÇIKEL’DEN TEOG’DA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE AKŞAM YEMEĞİ

14 Ocak 2017

Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel tarafından ilçemizde TEOG sınavında ilk 10’a giren öğrencilere akşam yemeği verildi.

Sarıkaya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi tarafından organize edilen akşam yemeğine Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve dereceye giren öğrencilerle birlikte aileleri katıldılar.

Kervan Pide ve Kebap salonunda yapılan organizasyonda öğrencilerin başarılarının ödüllendirilmesi ve diğer öğrencilerin teşvik edilmesi amaçlandı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş başarının geçici değil kalıcı olması adına yapılabilecek olan konulardan bahsederek ilçemizde dereceye giren öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Cüneyt Yoldaş konuşmasının sonunda ise ilçe eğitimine verdiği çok değerli desteklerden dolayı Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’e teşekkür ederek kendisi ve kurumu adına bir plaket takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş’ın ardından Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel bir konuşma yaptı. Başkan Açıkel yapmış olduğu konuşmada öncelikle dereceye giren öğrencilerin ailelerini kutladı ve hepsini tebrik etti. Başkan Açıkel daha sonra bu başarıların mimarı olan Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerini hazırlatmış olduğu hediyeleri takdim etti. Programın devamında ise Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel dereceye giren öğrencileri tek tek çağırarak hediyelerini takdim etti ve ikinci sınavda daha iyi sonuçlar için hepsinden söz aldı. Programın sonunda ise yemeğe katılan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.