BAŞKAN AÇIKEL YENİ HASTANE BİNASINI GEZDİ

BAŞKAN AÇIKEL YENİ HASTANE BİNASINI GEZDİ

13 Temmuz 2016

Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ilçemizde yapımı devam yeni hastane binasını gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Açıkel belediye ekiplerince yeni hastane binasının acil girişi kısmında bulunan yol açma ve düzenleme çalışmalarını da kontrol etti. Yol çalışmaları ile birlikte kanalizasyon bağlantılarının nasıl ve hangi güzergâhtan yapılacağı hususunda Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel bu çalışmalarında bir an önce başlayarak ivedilikle tamamlanması için talimat verdi. Başkan Açıkel yaptığı açıklamada ; “ yapımı devam hastane binasının bir an önce tamamlanarak ilçemizin hizmetine açılması için Sarıkaya Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde elimizden geleni fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ” dedi.