ANNELER GÜNÜ PROGRAMI BURUK GEÇTİ

ANNELER GÜNÜ PROGRAMI BURUK GEÇTİ

16 Haziran 2016

Sarıkaya Belediyesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel biçimde kutlamaya başladığımız anneler günü programı bu yılda Hacı Hasan Bor Parkında kutlandı.
Programın olduğu gün Hakkari’ de meydana gelen çatışmalarda birçok kahraman askerimizin şehit olması sebebiyle program içeriği değiştirildi. Normalde canlı müzik ve çeşitli etkinliklerle geçecek olan programda Kuran Tilaveti yapıldı, bir süre şiir dinletisi sunuldu ve devamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen yarışmanın ödül töreni yapıldı. Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’ de programın başında söz alarak etkinliğe katılan herkesin anneler gününü kutladı ve programın içeriğinde neden değişiklik yapıldığını gelen misafirlerle paylaştı.