AKADEMİSYENLER ROMA’DA

AKADEMİSYENLER ROMA’DA

10 Ekim 2016

Bozok Üniversitesi tarafından düzenlenen “1. Yer Altı Zenginlikleri ve Enerji Konferansı” kapsamında Yozgat’a gelen yerli ve yabancı alanında uzman 120 akademisyenden  oluşan heyet gezileri kapsamında ilçemizi de ziyaret ettiler.

120 kişilik akademisyen grubu 7 Ekim Cuma günü akşam üzeri Bozok Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Salih Karacabey ile birlikte Tarihi Roma Hamamını ziyaret ettiler. Ekibe Kaymakam Yasin Özcan, Garnizon Komutanı J. Yzb. Adem Yeleğen ve Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’de eşlik ettiler. Tarihi Roma Hamamı gezisinin ardından gelen akademisyenlere Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel tarafından Mehmetoğulları otelde akşam yemeği verildi. Misafirlere yemek esnasında Sarıkaya Belediyesi tarafından hazırlanan Sarıkaya Tanıtım filmi izletildi. Yemeğin sonunda ise gelen tüm katılımcılara Sarıkaya Masal Gibi kitap seti dağıtıldı.