30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

4 Eylül 2017

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilen kutlama ve çelenk sunma programı sabah saat:09.00'da ilçemiz Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi. Programa Sarıkaya Kaymakam Vekili ve Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş, Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Oral, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra vatandaşlar katılım gösterdiler. Program Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı ve saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Yıldırım günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Programın sonunda ise Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.
Programın bitiminde Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel beraberindekilerle birlikte belediyemize ait salatalık serasına geçtiler.