19 MAYIS İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

19 MAYIS İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

16 Haziran 2016

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde kapalı spor salonunda kutlandı. Kutlamalarda halk oyunları gösterisi, şiir dinletileri, Sarıkaya Belediyesi Taekwondo Kulübünün gösterileri, spor kurslarının hazırlamış oldukları gösterileri ve ödül töreni sunuldu. Yapılan gösteriler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Ödül töreninde ise ilçe genelinde düzenlenen voleybol turnuvasında 1. olan Sarıkaya Belediyesi birincilik kupasını Kaymakam Yasin Özcan' dan aldı. İkinci Double Cafe takımı ise kupalarını Garnizon Komutanı Adem Yeleğen' den aldılar. Üçüncü olan Tepedoğangücü takımına ise kupalarını Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel verdiler. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Kamugücü takımının ödülünü ise Cumhuriyet Savcısı Musa Erdem Altınhalka verdiler.
Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ayrıca turnuvada birinci olan takımımız adına şampiyonluk kupasını kaldıran sporcularımızı tebrik ederek her turnuvada aynı başarılı sonuçları beklediğini dile getirdi. Ayrıca Başkan Açıkel gösterileri büyük beğeni toplayan Sarıkaya Belediyesi Taekwondo Kulübü sporcuları ve antrenörleri ile kutlamaların sonunda hatıra fotoğrafı çekinerek sporcularımızı gösterilerinden dolayı kutladı.
İşte ilçemizde ki 19 Mayıs kutlamalarından kareler.