Sarıkaya Belediyesi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

Geri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

17 Temmuz 2020

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel Hükümet Konağı bahçesindeki 15 Temmuz fotoğraf sergisinin açılışına katıldı. Ardından Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel ve beraberindekiler ilçemizde ikamet eden 15 Temmuz şehitlerinin yakınlarını ve Tepedoğan köyündeki 15 Temmuz Şehidi Yıldız Gürsoy'un kabrini ziyaret ettiler.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ etkinlikleri kapsamında Korona virüs salgını (COVID-19) tedbirleri ile sosyal mesafe korunarak Hükümet Konağı bahçesinde anma programı düzenlendi.
Düzenlenen programa, Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Cumhuriyet Savcısı Tuğba Çam, İlçe Jandarma Komutanı Asb. II. Kad. Kd. Bçvş. Çetin Özcan Emniyet Müdür V. Fatih Çakır, Karayakup Belediye Başkanı A.Dursel Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Doğan, CHP İlçe Başkanı İzzet Yalçın, MHP İlçe Başkanı Alparslan Erbek, kurum amirleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Şiir dinletileri, günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 15 Temmuz 2016 gecesini anlatan bir kısa film yayını gerçekleştirildi.