Sarıkaya Belediyesi

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Geri

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz 2021
Belediye Başkanımız Av. Ömer AÇIKEL ilçemiz Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik Ve Demokrasi Günü Akşam Programına Katıldı.
Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. İlçe müftülüğünce Kuran’ ı Kerim Tilaveti, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel ve Kaymakam Selami Işık'ın günün anlam ve önemine dair konuşmaları ile devam etti.
15 Temmuz Milli Birlik Ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerin şiirlerinden sonra yöremiz sanatçısı Recep Kunduz semazen eşliğinde ilahilerini seslendirdi. Etkinlikler Sinevizyon gösterileri, müzik öğretmenlerimizin kahramanlık türkülerini seslendirmesinin ardından ilçe Müftümüz Dr. Emrah Kandemir’ in duası, saat 00.13'de tüm camilerimizden Sela okunması ve sabah namazına kadar 15 Temmuz Demokrasi Nöbetiyle son buldu.
Programa Kaymakam Selami Işık, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Oral, Karayakup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Doğan, MHP İlçe Başkanı Alparslan Erbek, İlçe Protokolü ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.